Mirage BEACH Spa Hotel

Mirage BEACH Spa Hotel, Aleea Belona, Eforie Nord, România - Vizualizați pe hartă
Descriere

Mirage Beach Spa Hotel pune la dispoziţia oaspeţilor săi un număr de 65 spaţii de cazare, dintre care 3 apartamente şi 62 de camere duble – 56 camere duble cu 1 pat matrimonial şi 6 camere duble cu 2 paturi twin. Noul Hotel Mirage Beach Spa continuă tradiţia primindu-şi oaspeţii romăni şi străini într-o ambianţă nouă, camere şi spaţii aerisite, moderne, cu note cromatice plăcute şi relaxante.

Puteţi alege să priviţi un superb răsărit din camerele cu vedere spre mare sau un apus relaxant din cele cu vedere către lacul Belona. Fiecare cameră vă poate oferi o experienţă unică într-o atmosferă primitoare, în tonuri calme cu tentă marină.

Această experienţă va fi intregită atât de calitatea superioară a serviciilor şi de profesionalismul personalului, cât şi de dotările moderne pe care le veţi descoperi în fiecare spaţiu al Mirage Beach Spa Hotel.

Spaţiile de cazare dispun de urmatoarele dotări: sistem de închidere electronică pe bază de cartelă, instalaţie de climatizare, răcitor, telefon cu apelare internaţională, tv prin cablu, uscător de păr, seif în cameră, internet Wi-Fi gratuit.

Mirage Beach Spa Hotel se află exact lângă plajă şi vă oferă servicii la standarde internaţionale specifice confortului categoriei de 4 stele!

Selectați camera dvs
Cameră

{{room.title}}

{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Preț total: {{total_price_html}}
Pay now {{pay_now_price_html}}
Apelati acum WhatsApp
Nu sunt camere disponibile pentru data selectată. Vă rugăm să modificați criteriul de căutare sau apelați unitatea pentru mai multe informații
Facilitați de cazare
  • Internet – Wifi

Reguli și politici

Sosire
14.00
Plecare
11.00
Locația
Recenzii

0/5

Neevaluat
De la 0 review
Excelent
0
Foarte bun
0
Bun
0
Slab
0
Teribil
0
Nici o recenzie
Trebuie să vă conectați pentru a utiliza codul promoțional!
0/5

Neevaluat

(0 Review)
De la lei580 / noapte

S-ar putea să vă placă și...

anpc eu